Papryka zielona Zobacz większe

Papryka zielona

Nowy produkt

6,99 zł brutto

Cechy produktu

Sprzedawane na wagę 0.3

Więcej informacji

Papryka to świetne źródło witamin - witamina A, witaminy z grupy B (witamina B1, B2, B3, B6,i B9), witamina C, E i K. Połówka średniej wielkości czerwonej papryki daje 100% dziennego zapotrzebowania na beta-karoten, zaś dwa jej strąki są w stanie uzupełnić niedobory witaminy E i K. Papryka zielona, przykryta wilgotnym ręcznikiem kuchennym, w temperaturze 10 stopni zachowa świeżość maksymalnie do 6 dni, w temperaturze pokojowej do 3 dni. Odmiany ostra i słodka nie sprzyja im przechowywanie w lodówce. Optymalną temperaturą dla tych warzyw jest 10 stopni.

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: